Sara Fröman

Au Pair talk

Jag tänkte berätta lite om vad som händer just nu, med hela Au Pair grejen. Jag har för några dagar sedan varit inne och fixat ett nytt pass, så att jag ska kunna fortsätta med min visumansökan, så just nu står det rätt stilla, eller stilla kanske är fel, för det finns saker att göra hela tiden, det är rätt jobbigt, jag visste att det skulle vara mycket att göra, men det är så mycket så att mitt huvud inte alltid orkar med, jag gör mitt bästa. men just nu fokuserar jag mycket på att läsa igenom böckerna jag fått från cultural care om vad man har att vänta sig och vad man ska komma ihåg att göra in för USA, jag har ju rätt mycket tid på mig att fixa allt, ungefär 2,5 månad. Det är nervöst och häftigt, det är liksom fort jag tänker på det, så bubblar det i kroppen, av känslor, det ska bli ett sådant äventyr, spännande. jag har prata med hela familjen och alla verkar helt fantastiska, så jag ser så himla mycket framemot att få träffa dom i Augusti. 
Så mitt nästa steg från här är att fixa klart visumansökningen och åka till stockholm för visa-/visumintervjun, sen ska man även på hälsokontroll och massa annat som måste fixat, men det är kul samtidigt, det kan inte bli tråkigt för jag vet vad jag vill och hur mycket jag ser framemot det här! 
 

det är ord som dessa som får mig att veta att jag kommer klara detta, att var borta från allt jag känner i 1 år. jag älskar dig sååfia.
Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback