Sara Fröman

Jag får nypa mig ibland..

Detta är galet, jag kan fortfarande inte fatta att jag den 5e Augusti lämnar Sverige, för ett helt år i USA. Jag blir nervös och det pirrar i hela kroppen när jag tänker på detta. Det är en dröm som jag aldrig trodde jag skulle nå, eller ens våga satsa på! Men nu är jag här, jag är på väg! 
Det är så mycket saker som ska göras, men efter varje sak jag gjort släpper lite tygnd, jag tar hela tiden steg närmare min dröm! jag ska få uppleva den amerikanska kulturen, tillsammans med en helt fantastisk familj. jag får nästan nypa mig för att inse att detta faktiskt är sant, jag kommer nog antagligen inte fatta det helt förens jag väl står där, kanske inte ens då haha! Idag är det 73 ynka dagar kvar tills jag sätter mig på flyget till en annan värld och jag kunde inte vara lyckligare!! Hela denna upplevelse är det sista jag tänker på innan jag somnar och det första jag tänker på när jag vaknar, kanske överdrivet tycker vissa, men för första gången vet jag hur det är att ha ett riktigt mål och veta att man är på väg mot det!

Självklart kommer jag sakna min familj och mina vänner, men alla vet att detta är vad jag verkligen vill göra, och alla stöttar mig till 200%. Ett år går fort, jag är snart tillbaka ♥ jag älskar er.
 
 Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback