Sara Fröman

Norra Öland

Tjena!
 
Igår tog jag med Pontus till norra delen av Öland för att träffa min moster, hennes man och min kusin Clara. Har inte träffat nån av dom sen jag kom hem till Sverige, vilket gjorde det ännu roligare att träffa dom igen! Älskar den familjen, så glad att dom är mina släktingar! 
Jag och P började i alla fall med att åka till Clara på jobbet och käka lite lunch, tog varsinn räkmacka, och satan så gott det var, och självklart lite efterätt, som vi åt före.. chokladbollar! När vi precis skulle gå ut och sätta oss vid vattnet för att äta vår lunch så började det spöregna, så bara att lunka in igen och kura upp sig i ett hörn med våra kaffekoppar, men ganska mysigt det med.

Efter lunchen visade jag honom var mormor och min låtsasmorfar bor, och antagligen vad som är 1/4 av all deras mark som de äger, sen kom jag ju på att man kunde passa på att överraska min kompis Daniel som jobbar i Böda Sand över sommaren, men det gick ju sådär för han var iväg och åt med en kompis.. så får träffa honom när han flyttar tillbaka till lilla kalmar igen istället! Men vi fortsatte o roa oss med att åka till Valles i kroken och kolla på all skit dom har där, men vi fick inget med oss, antagligen lika bra hah.

Sen hade mamma och pappa äntligen kommit till mormor efter att ha varit med min moster och Johan vid stranden, så då åkte vi till dom och satt och snackade lite innan Clara dök upp efter jobbet, alltså shit vad jag har saknat henne kände jag igår!! Iaf några timmar senare kom min moster och Johan också upp och äntligen fick jag krama dom igen också! så glad att jag åkte upp dit igår!

lite senare, efter chips, ostbågar, jordnötter och popcorn, for vi alla upp till kroken för lite middag, men de stället vi planerat att äta på gick la inte så bra, vi satte oss ute men efter suttit där några minuter så började det regna.. så sökte skydd på andra stället, tillslut hamnade vi på Marinan, där vi fick vänta en stund innan vi fick vårat bord, men tillslut så, fick vi äntligen båda öl och mat. maten var jätte god, förutom att pommesen var lite väl hårda.. som chips..

när vi satt där kom även en av mina gamla lärare Ann-Sofie fram och kramde om mig, var jätte kul att se henne! så vi stod och prata om allt vad som har hänt sen skolan slutade. får kanske ta med mig Sofia och Malin och åka o hälsa på dom någon dag igen snart. Ja det var i alla fall kvällen, sen var jag och Pontus hemma hos oss vid 12 tiden igen, då vi slocknade rätt fort efter och nu är han o jobbar och jag har städat hela lägenheten och slängt in en tvätt, plus poäng på flickvänsnivån? ++++

ikväll blir det grillat med Sofia och Philip, mysigt i sommarvädret.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback