Sara Fröman

We Will miss u, L.

Tjena!
Sitter på balkongen i värmen och dunkar musik i hela lägenheten, skulle kunna sitta här ett bra tag till, bara jag inte hade varit så himla trött, vill gå o lägga mig nu.. 
Varje morgon förut så har jag alltid varit den som väckt Pontus, tjatat, dragit och puttat. Men den senaste tiden har jag blivit så van vid hans alla 25 alarm, nej jag skojar inte...! Jag vaknar till lite av de första och puttar till honom, sen sover jag förbi alla tills att han går upp, men sen lite senare när mina ringer är det inga problem att ta mig upp.. Haha, dålig flickvän 😉. Men upp kommer vi iaf och jobbat har jag gjort även idag, var så skönt nere i köket/bageriet, för jag var helt ensam! Så hade frukost, bak och varor idag, så tiden har rullat på! 😊

Har även varit hemma hos mamma och pappa. Mamma ringde mig igår och berättade att hon hittat våran lilla Lotta, men inte vid livet. Man fäster sig så vid kissarna, så det känns verkligen när dom försvinner. Kommer sakna henne så mycket. Det var ett kort besök hos dom igen, men trevligt i alla fall! Blir att stanna några timmar imorgon istället tänkte jag! 

❤️Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback