Sara Fröman

nu är ni uppdaterade

Tänkte uppdatera lite om au pair-resan, juste nu har jag hamnat i någon dvala, där halva min kropp skriker åk och den andra halvan skriker stanna, stanna i sverige. så just nu står det stilla. jag vet faktiskt ingenting just nu, eller hur jag ska göra eller vad som händer överhuvudtaget. 
vilket jag har bestämt mig för är i alla fall att jag ska prata med de värdfamiljer jag bli matchade med och se hur det är och få en liten större inblick. så hur som helst så tar jag det lugnt nu, men jag ska ge de en chans. för jag blir galen om jag åker, men ändrar mig när jag är där och bara vill åka hem, det orkar jag inte. då är det bättre och säga nej direkt. 

Jag fick i alla fall hem världens brev idag, så mycket papper och block, så det ska jag försöka sätta mig och läsa igenom så fort som möjligt. det är lika bra, då kanske jag får upp hela intresset igen också!?

Annars idag har jag bara tagit det lugnt, tänkte faktiskt gått och lagt mig vid 17 idag, ja nu lät jag som en barnrumpa, men känner för att sova, sova sova. men hur som så blev jag så väldigt sugen på julmusik och att julpynta, så det blev det, så nu är jag klar i mitt sovrum och i min "walk-in-closet". super mysigt blev det! 

XOXO - sf. Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback