Sara Fröman

Johan Falk - De 107 Patrioterna

Andra Recensionen!

Vilken Film?: Johan Falk - De 107 Patrioterna

Handling: 
Det är en vacker dag i Slottsskogen, Göteborgs idylliska stadspark, när plötsligt det otänkbara inträffar - skottlossning mitt bland alla människor. Två gangstergäng skjuter vilt mot varandra och en stor polisinsats drar igång. Konflikten växer snabbt till att involvera flera gäng från Göteborgs undre värld. GSI kopplas in för att försöka identifiera ett nytt gäng som visar sig vara både större och bättre beväpnade än alla andra. Den enda ledtråden är en tatuering på en av de dödade gängmedlemmarna. Mystiken tätnar när det visar sig att samma tatuering bärs av Rydellgängets nye vicepresident, Felix Rydell (Anastasios Soulis), lillebror till presidenten Seth Rydell (Jens Hultén). När så Seth blir beskjuten utanför tingsrätten tvingas han fly från sitt pågående fängelsestraff och dra in sitt gäng i kriget. Han kräver att gängets säkerhetsansvarige, Frank Wagner (Joel Kinnaman), tar tag i situationen med full kraft. Johan Falk (Jakob Eklund) och hans kollegor på GSI inser snart att det uppblossande gangsterkriget växer till deras farligaste och mest våldsamma fall någonsin…

(se trailern här)


Genre:
Thriller/Action

Vad jag tyckte: Denna filmen gillade jag verkligen, den var väldigt mycket bättre än den första nya Johan Falk filmen, man förstod vad som hände hela tiden, det enda som var jobbigt i någon minut, vilken person tillhörde vilket gäng!? Men handligen i denna filmen var så mycket bättre än första och jag gillade att de två gängen gick ihop. Det enda som var ganska tråkigt i denna filmen var att Frank Wagner inte hade någon direkt roll, man såg snuttar från honom lite här och var. sen var det kul att dom lyckats få med många "småkändisar" som man sett i serier som Andra Avenyn, t.ex. Jonas Bane och Anders Nordahl.

Betyg: 4 av 5

Bästa Karaktär: Dan Hammar, gillade verkligen att se honom som bossen för en nazistliga! en sådan roll har jag aldrig sett honom i, jag ser alltid honom som den försiktiga typen, så himla kul att se honom i den här rollen! plus att jag måste tillägga jag älskade hans frilla!! 

Den bästa scenen: När Felix Rydell går på Dan Hammar nere i garaget för att han tror att han blivit lurad, och när Dan Hammar bara står där och lyssnar, tills han frågar om han pipit klart nu?! Dan Hammar gör hela filmen värd att se!!

Filmens snygging:Jag trodde faktiskt jag skulle skriva Dan Hammar (Eric Ericson) här, men jag fick faktiskt upp ögonen för en annan snygging som jag inte riktigt tänkt på i det tidigare filmerna och det är Felix Rydell (Anastasios
Soulis)! Han såg så himla vuxen ut, äntligen! 

Sofia

VA?! Hur kan du svika Eric, han är ju så sjuuukt söt och snygg!! Mums! ;)

Svar: Jag vet, jag blev själv lite chockad.. men herregud kolla på Felix/Anastasios han ser ju så vuxen och as sexig ut!!! (a)
Sara Fröman

2012-10-06 / 13:37:35
BLOGG: http://atsh.blogg.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback