Sara Fröman

Johan Falk - Spelets Regler

tänkte ju börja med film/serie recensioner, så dags att sätta igång nu! 
ska försöka göra efter varje gång jag sett en ny film.

men iaf, min första film blir den första nya Johan Falk filmen, Spelets Regler.
blev tipsad av Sofia att kolla in båda de nya filmerna som just kommit! Recension:

Vilken film: Johan Falk - Spelets Regler

Handling: 
Det har gått två år sedan Johan Falk och Frank Wagner bröt sitt samarbete och Frank slutade som infiltratör åt polisen. Frank har precis haft nyinvigning av sin bar när hans f.d. flickväns bror Kevin hamnar i svårigheter på grund av spelskulder. Samtidigt håller Johan och GSI-gruppen, tillsammans med tyska polisen, på att spränga en ovanligt hänsynslös liga som säljer en ny typ av narkotika som slår hårt mot ungdomar. Franks sökande efter Kevin korsar Johans utredning och öppnar upp för ett nytt samarbete dem emellan - med den stora skillnaden att den här gången är det personligt för Frank. Johan och GSI tvingas iscensätta en avancerad operation för att snärja ledarna i knarkligan. Situationen blir ännu farligare eftersom det finns ytterligare en infiltratör med i spelet...

(se trailern här)


Genre: Thriller/Action

Vad jag tyckte: Jag hade ganska svårt för filmen, det framstod aldrig riktigt för mig hur allt hängde ihop, jag kunde inte heller riktigt förstå att filmen handlade om att dom skulle sätt dit knarklangarna, för ordet knark/narkotika framkom bara i filmen ett fåtal gånger. 
Så faktiskt så gjorde inte denna första (nya) Johan Falk film något större intryck på mig. Men jag gillade att Stefan Gödicke hade en lite roll, ytterst liten, men vem klagar när han är i bild!? 
Dessutom gillade jag att Frank Wagner var tillbaka, men med lite mer humor och leende denna gången!

Betyg: 2 av 5 

Bästa karaktär: Frank Wagner, såklart! han gjorde mycket större intryck på mig i denna filmen en någon av det tidigare! och älskar hans lite gladare sida! 

Bästa scenen: Den bästa scenen i filmen är när det är ombord på färjan och Frank får ett sms från Johan och möta honom på Muggen. Plan tre. och när Frank sen går förbi Johan för Johan sig en rätt fin smäll på rumpan, och direkt efteråt får man se Franks härliga leende! 

Filmens snygging: Ja får ju såklart sätta Frank Wagner (Joel Kinnaman) här också, han ser så otroligt charmig ut, ja, även då han klär sig som en riktig ganstah! 


Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback