Sara Fröman

;'

Hejsan. Första gången jag bloggar från datorn på hela veckan! eller ja sen förra fredagen. Så tänkte passa på när jag ändå startade upp den för att kolla lite klipp på youtube. 
Jag har varit själv i ett par timmar nu, sedan Sofia åkte. Men innan hon åkte hann vi kolla film och shoppa lite. Fick med mig ett par nya byxor hem. Och jag ska under helgen försöka att hinna ladda upp bilder på vad jag shoppat denna veckan, Sofia och jag var på stan igår också så då fick jag med mig två klänningar hem. 
 
Aja, Sen Sofia åkte har jag i alla fall lagat mat och kollat det sista avsnitten av Vänner/Friends. Har inte mycket mer att säga än att jag älskade avslutet, det var ett perfekt avslutt på 10 säsonger och som i det flesta serier så grät jag, mycket. och samma visa igen: "-vad ska jag nu göra med mitt liv?" haha. 
 
men jag tänkte precis gå ner och sätta mig i soffan igen, där jag praktiskt taget bott den senaste veckan när föräldrarna varit i Kroatien och än är det lite tid kvar! Ska ta och se det nya Teen Wolf-avsnittet som kom ut för någon dag sedan. 
 
Nu har jag inte direkt några färska bilder att bjuda på, inga på datorn! men slänger upp en gammal bild på mig och Sofia iaf! :) (juldagen 2013)
 Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback