Sara Fröman

16. Dina bästa vänner

Jag har tre bästa vänner, som vad som än händer alltid kommer betyda så otroligt mycket för mig. tack för att ni alltid stöttat mig och alltid trott på mig. 
 
Petra och jag har känt varandra i ungefär 7år. Vi har en såndär otroligt bra vänskap att även fast vi inte ser eller pratar med varandra på veckor så har inget förändrats när vi väl hörs igen. och det är så otroligt skönt, för just nu har båda så mycket olika saker som är pågång i våra liv, men jag vet bara helt säkert, att du och jag är för alltid, det är ingen som helst tvekan om saken. jag älskar dig.
 
Sofia och jag har känt varandra i ungefär 4år. Vi har gått i samma klass i 3, men började väl inte egentligen umgås förens i slutet av 3an på gymnasiet. Men vad spelar det för roll, för idag är du en ut av det absolut viktigaste personerna i mitt liv och jag kan inte tänka mig ett liv utan dig och idag kan jag säga helt ärligt att du vet nog mer om mig och mina hemligheter än jag själv gör, that's the kind of friendship we built. jag älskar dig.
 
Malin och jag har också känt varandra i ungefär 4år, vi lärde väl inte heller riktigt känna varandra så där superbra förens i slutat av gymnasiet och hon kon snabbt att betyda så otroligt mycket för mig. och vi har alltid haft så kul tillsammans. nu på senare tiden har vi tyvärr glidit ifrån varandra vääldigt mycket, vilket jag hoppas kan göra en liten fin vändning. jag saknar dig. jag älskar dig.
 Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback