Sara Fröman

keep up!

Tjena. 
 
Tänkte att jag likaväl kunde passa på att uppdatera lite medans jag fixar med lite filmer och sådär till mamma. Det ska bara bli klart så ska jag ta Sixten och fara till Nybro igen. Har varit och jobbat idag på Pensionatet, det har varit jätte kul och idag fick jag mer eller mindre ta hand om frukosten och frukostgästerna själv, kul att dom litar på mig så fort, annars har jag jobbat ihop med min chef, vilket jag var jätte nervös för imorse när jag var påväg, men han är jätte trevlig och han hjälpte mig och med allt jag frågade om och sådär, så det känns jätte bra och innan jag gick hem skrev jag på anställningsbevis och fick nycklar och sådär!! Superglad!! Så nu har jag officiellt 2 jobb, har inte en blekaste aning om hur detta ska gå ihop, men det löser sig alltid. 
På pensionatet börjar jag med halvtid, så ungefär 22timmar i veckan, vilket han visste att det inte kommer hålla länge, utan att jag i sommar kommer att få jobba mer än 40timmar i veckan vissa veckor, men det är bara kul! Än så länge trivs jag jätte bra och på torsdag ska jag även börja med bakningen av bröd och så! 
 
Igår var jag ledig, skulle haft frukostdate med Sofia igen, som vi så fint nästan alltid har nu förtiden, men jag var alldeles för trött och visste att jag skulle ner och prata med chefen på öland någon gång under dagen, så jag stannade hos Pontus och åt frukost och kollade på 'hur många kramar finns det i världen', vilken härlig film alltså! måste ta och se den första av dom 2 med. Men sen var jag så uttråkad av att bara sitta där, så tillslut åkte jag över till Sofia och åt lite lunch och skvallrade lite bara, alltid lika trevligt. Var bara där någon timme dock sen slutade P och vi åkte över till öland för att prata med the boss, efter det invigde vi 'sommaren' med årets första glass, mjukglass med tuttifrutti-strössel, HEAVEN! med glass i magen så hälsade vi på mamma lite fort och höll henne uppdaterad, sen vidare för middag, handling och 'how i met your mother', perfekt avslut. Sen upp vid 5 imorse, yay! 
 
Nu ser jag framemot en ledig dag imorgon! Pöss. 
 
för några dagar sen.. 
 
 
och denna bilden är tagen för 1år sedan, antagligen nästan på dagen. 
 
och denna bilden på dagen för 2 år sedan..
 
POSARN. hahaha. 3 år sedan.. alltså. 
 
4 år sedan..
 
 
 
 Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback