Sara Fröman

Grand Samarkand i Växjö

Söndag:
Vi vaknade kanske runt halv 9 och fixade oss för att gå och äta frukost och frukostbuffén på hotellet var jätte god! Pontus var ledsen för att dom inte hade mer varm mat, som kötbullar och så vilket en riktigt bra frukostbuffé brukar ha. Men jag var hur som väldigt nöjd och mätta blev vi!

Sedan fixade vi det sista på rummet innan vi checkade ut och åka började vår resa tillbaka till lilla Nybro. På väg hem stannade vi till i Växjö och shoppade lite på Grand Samarkand, jag fick med mig 2 nya tjocktröjor, bra avslut på resan även fast vi var galet trötta båda 2. Vi var hemma runt 4 sen och då käka vi pizza och kollade Desperate Housewives innan Pontus åkte iväg en sväng, men jag spenaderade fasen hela kvällen i soffan tills han kom hem och vi åka en snabbis till affären.

Jag har haft en jätte rolig hel och In Flames var så mycket bättre live än vad jag trodde, som sagt hade jag inga förväntingar alls, utan tänkt bara att det skulle vara en rolig och bra present till Pontus och han var VÄLDIGT nöjd och sa att det aldrig skulle gå att toppa det.. varför skulle ja gå så hårt ut första gången för?

 Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback