Sara Fröman

In flames!!

Lördag:
Började denna dagen vid typ 5.. Upp och fixa oss och så åkte vi vid klockan 6 mot Göteborg. Vi var framme runt 10 och då letade vi oss till universeum där vi gick någon/några timmar och fikade gjorde vi också såklart. 

Sen letade vi upp Scandinavium och även vårt hotell, men det var alldeles för tidigt för incheckning så vi åkte mot Nordstan (så glad att vi tog bilen till Göteborg!!). Nordstan var alldeles för mycket för oss 2, för mycket folk och för mycket butiker på ett o samma ställe, tror inte vi gick in i någon affär faktiskt haha, vi gick och käkade till texmex-buffé, riktigt smaskigt! Efter vi hade tryckt i oss massa mat så åkte vi mot hotellet och checkade in, jätte fint hotell och fint men litet rum. Vi bodde på Spar Hotel Gårda, perfekt inför kvällen för det tog oss knappt 20 minuter att gå till Scandinavium. 

Vi kom till Scandinavium vid 17:20 fick stå i kö i över 40 minuter, kyligt och regnigt, men in kom vi och bra platser hade vi, 3 förband: 'while she sleeps', 'wovenwar', 'papa roach'. Sedaaaan! 'IN FLAMES' jag hade väl inga större förhoppningar på något alls, var ju en försenad present till sambon! Men både papa roach och in flames, blowed My mind!!! Hade en riktigt kul kväll tillsammans! 
Konserten slutade ungefär halv 12, så då gick vi förbi Statoil och sen till hotellet! Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback