Sara Fröman

Ännu en helg

Godmorgon! Det var ett tag sedan jag skrev något. Men de har faktiskt inte hänt så mycket intressant. 
Men lite kort om helgen så i fredags så var Pontus hemma från jobbet för att han fått något i ögat, så inte bäst idén att köra lastbil kan man tycka! Vi åkte iaf och träffade mamma i Kalmar en sväng och sen över till Öland och Köpstaden, inte varit där o kollat runt på jag vet inte när.. Antagligen innan jag åkte till USA. 
Efter mamma, Kalmar och Öland så åkte jag till Sofia för att ta en kaffe och där var även Malin med! Sen var käkade jag och Pontus pizza och senare på kvällen blev det att vi åkte tillbaka till Sofia och Philip o kollade Idol och Hellenius hörna! Älskar Hellenius hörna!! 

Lördagen.. Hm, bra att man har så långt minne! Men vi käka frukost och bara slappade innan vi drog till Pontus pappa så han skulle fixa något med bilen, sen käka vi lunch på donken med en av hans vänner. 
O så senare blev det middag och desperate housewives innan skräckfilm hos Sofia och Philip. Vi såg evil dead, mest äcklig och sjuk.. Men jag hade ändå en mardröm inatt. Fan jag och skräckfilmer funkar inte riktigt ihop! 

Aja idag ska vi tillsammans med min mamma och pappa åka till Karlskrona och gå på kalas hos en av mina kusiner! Första gången Pontus får träffa pappas sida av släkten, så det ska bli kul :) 










Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback